Verden er i udvikling. Sjælecirkler giver dig ro

Hvad er det, der er ved at ske for os – både som individer og som verden?

Det føles som om, vi er i gang med at blive til noget, vi ikke helt har ord for endnu. Noget, vi ikke helt forstår. Og det føles skræmmende at skulle gå fra det kendte ud i det ukendte. Men samtidig er det som om, der ikke er nogen vej tilbage mere.

Jeg har lige været inde i en krise, fordi jeg er blevet bedt om at skrive et kapitel til en amerikansk bog, “Angles that walk the planet”, hvor jeg skal beskrive, hvad jeg gør. Egentlig skulle det være en dejlig opgave, men jeg har både været frustreret, ked af det og magtesløs, fordi jeg har svært ved helt at kunne forklare det. Det er som om, jeg ikke helt har de rigtige ord for, hverken hvem jeg er, eller hvad jeg laver.

Ja, måske lyder det som peanuts i denne verdens-omvæltning, vi er i, at jeg flipper over ikke at kunne beskrive mig selv og mit virke.

Men måske er det blot et eksempel på det, der er ved at ske; at vi udvikler os til noget, vi ikke helt forstår, hvad er endnu. Det eneste jeg ved, der virker for mig i denne tid, er at holde fast i mine meditationer og øvelser. Holde fast i de øjeblikke, der skaber ro, balance og dybe indsigter.

Derfor har jeg skabt Sjælecirklerne.

Sjælecirklerne er onlinemøder hver anden mandag, hvor jeg sammen med deltagerne skaber et dybt, kærligt og roligt rum, hvor vi kan mærke os selv og vores kontakt både indadtil og opadtil. Hvor vi skaber ro og samhørighed med os selv og med hinanden.

Måske du også kunne have brug for at finde din indre ro? Blive mere klar over dine styrker og få flere værktøjer til at modstå frygten og magtesløsheden? Så skal du være så meget mere end velkommen!

Det er hver anden mandag kl. 20.00 – 21.00 på zoom.

Du kan få adgang til Sjælecirklerne her: https://www.nynnesschool.com/courses/sjaelecirkler

Jeg ved for mig selv, hvor vigtigt det er at holde fast i mig selv, men også at gøre det i samhørighed med andre, der er på samme sti, når jeg har det sådan. Sjælecirklerne er blot ét tiltag af mange, der eksisterer på nettet nu.

Lad os sammen arbejde på, at komme helskindede, mere bevidste og styrket ud af de kriser, der omgiver os.

With love.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...